Vuokrahallinnon asiantuntija, Colliers International Finland, Jyväskylä

Colliers International Finland toimii Suomessa 26 paikkakunnalla ja työllistää yli 500 kiinteistöalan ammattilaista. Vastaamme 18 kauppakeskuksen ja 1500 toimitilakiinteistön hallinnoinnista sekä yli 50 000 kodin isännöinnistä. 

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Jyväskylään

vuokrahallinnon asiantuntijaa

Tehtävä on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan.

Asiantuntijan työnkuva on monipuolinen. Työpäivääsi voi kuulua mm. vuokrareskontran hoitoa, kirjanpidon täsmäytystä, tase-erittelyjen laatimista, laskutusta, ennakoiden palautusta, rahavakuuksien hoitoa sekä raportointia. Lisäksi asiakaspalvelu toimeksiantajiin, vuokralaisiin ja sisäisiin sidosryhmiin päin on osa työnkuvaasi. Työskentelet yhteistyössä taloushallintotiimin sekä muiden Colliers International Finlandin asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme myös, että olisit innokas toiminnan kehittäjä ja taloushallinnon automatisoinnista kiinnostunut henkilö.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai muu kaupallinen koulutus), työkokemusta reskontran ja kirjanpidon tehtävistä ja vahvaa englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös ajantasaisia IT-taitoja (mm. excel). Talous- ja kiinteistöhallinnon järjestelmien tuntemus (esim. Tampuuri, Haltia) katsotaan eduksi.

Arvostamme ymmärrystä kiinteistötalouden yritysstruktuureista ja kiinteistöjen arvonlisäverotuksen periaatteiden tuntemusta. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän kiinteistöjohtamisen huippuorganisaatiossa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa vuokrahallintopäällikkö Kati Häkkinen 05.04.2018 klo 13-15 p. 040 354 3224 tai sähköpostitse kati.hakkinen@colliers.com

Tartu haasteisiin ja jätä sähköinen hakemuksesi paikkaan 06.04.2018 mennessä oheisen linkin kautta: https://colliers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=208#form_start.