Perintäassistentti, Realia Isännöinti Oy, Hämeenlinna

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 600 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi

Haemme Hämeenlinnan toimistossamme sijaitsevaan maksukehotusyksikköömme

perintäassistenttia

Hämeenlinnan maksukehotusyksikkö huolehtii koko Suomen osalta Realia Isännöinnin asiakkuuksien maksukehotusten ajosta sekä perintään viennistä. Yksikössä työskentelee 3 iloista ja energistä Perintäassistenttia.

Tehtävässäsi vastaat maksuhuomautusten lähettämisestä, jatkokäsittelystä sekä asiakaskontaktien hoidosta. Hoidat asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse loppuasiakkaille sekä toimit tiiviissä yhteistyössä isännöintitoimistojen kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tai alan tutkinto, esim. PTT. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 25.1.2018 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?72245bd4. Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelukeskuksen päällikkö Mervi Ihalainen p. 040 564 8993.