Kiinteistösihteeri, Realia Isännöinti Oy, Helsinki

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 600 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi.

Haemme Helsinkiin ammattitaitoista ja innokasta

kiinteistösihteeriä

Työskentelet osan viikkoa Herttoniemen toimistossa ja osan Töölön toimistossa. Työkavereinasi näillä toimistoilla on yhteensä n. 30 isännöintialan ammattilaista; isännöitsijöitä, teknisiä asiantuntijoita, kiinteistösihteereitä ja asiakaspalveluneuvojia.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyhtiöidemme asiakaspalvelu- ja kiinteistösihteeritehtävistä. Hoidat toimistolla Realia Isännöinnin asiakaspalvelua kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Ratkaiset asiakkaan ongelmia, otat vastaan toimeksiantoja ja ohjaat ne tarvittaessa eteenpäin oikealle henkilölle. Huolehdit siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöi­sen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä kiinteistösihteerin koulutus. Omaat aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja aiempi kokemus kiinteistöalalta on eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus Tampuuri- ohjelmistosta sekä vastike- ja vuokrakirjanpidosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan osana mukavaa tiimiä näköalapaikalla Suomen suurim­massa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 21.1.2018 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bde0d39e. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Asiakaspalvelukeskuksen päällikkö Mervi Ihalainen, p. 040-5648993.

Tutustu kiinteistösihteerin työhön myös kotisivuillamme: https://www.realiaisannointi.fi/kiinteistosihteerin-tyo