Kiinteistösihteeri, Kiinteistöharmonia Oy, Helsinki

Kiinteistöharmonia Oy on isännöintitoimisto hyvien kulkuyhteyksien äärellä Pasilassa. Palvelemme asunto-osakeyhtiö- ja yhdistysasiakkaitamme ystävällisellä ja persoonallisella otteella.

Etsimme nyt joukkomme

kiinteistösihteeriä

Pienessä ja dynaamisessa tiimissämme pääset tekemään monipuolisia kiinteistönhallinnan töitä. Olemme ajatelleet sinulle ainakin laskujen käsittelyä, palkkahallintoa ja joitain avustavia taloushallinnon tehtäviä. Näiden lisäksi osallistut asiakaspalveluun ja yhteisiin toimistotöihimme, kuten yhtiökokouskutsujen valmisteluun ja postitukseen. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi mukaan.

Suureksi eduksi tehtävien hoidossa luemme

  • Visma Fivaldin hallinnan ja monipuoliset IT-taidot
  • aiemman kokemuksen isännöintialalta
  • hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • keskeisen työlainsäädännön osaamisen

Toivomme sinulta itsenäistä työskentelyotetta, kykyä hallita kalenteria ja vaihtelevia palvelutilanteita sekä uteliaisuutta alamme uusia ilmiöitä kohtaan.

Koska haluamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Jätäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.3.2018 osoitteeseen jyrki@kiiha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimistopäällikkö Riina Komulainen, puh. 020 752 8442 ja toimitusjohtaja Jyrki Kemppinen, puh. 020 752 8440 (tavoitettavissa to 15.3. klo 13–15 ja ma 19.3. klo 12–14).