Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy, Kotka

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 600 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi.

Etsimme Kotkaan ammattitaitoista ja palveluhenkistä

isännöitsijää

Kotkan toimisto sijaitsee Karhulan Kolmikulmassa – kauniissa Karhulan Teollisuuspuiston miljöössä. Hoidamme pääasiassa asunto-osakeyhtiöiden ja vuokrataloyhtiöiden isännöintiä sekä yhden henkilön toimesta asuntovuokrausta. Tuleva työyhteisösi muodostuu lisäksesi 10 henkilöstä, joista 6 on isännöitsijöitä.

Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun. Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden (alkuvaiheessa n. 15 kpl) isännöinti.  Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja lisäksi sinulla on mielellään alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. Työkokemus kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta on tehtävässä vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen.

Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa lisäksi muun muassa yrityksen talous- ja lakipalvelut sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Sami Savurinne puh 0400 932 356.  Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 21.1.2018 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?991f892a.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tutustu isännöitsijän työhön myös kotisivuillamme: https://www.realiaisannointi.fi/isannoitsijan-tyo