Isännöitsijä, Isännöintipalvelu Isarvo Oy, Riihimäki

Isännöintipalvelu Isarvo Oy on palvellut asiakkaitaan menestyksellisesti jo kolme vuosikymmentä. Tarjoamme nykyaikaista isännöintipalvelua kahdellatoista paikkakunnalla. Työllistämme n. 50 palveluhenkistä isännöinnin ammattilaista. Asiakasyhtiöiden taloudesta ja kiinteistöstä pidetään hyvää huolta, teemme oikeita asioita, oikeaan aikaan omalla strategiatyökalulla – Isarvon Talo-ohjelmalla.

Haemme Riihimäen toimistoon vakituiseen työsuhteeseen vahvaa ja osaavaa

isännöitsijää

Olet innovatiivinen, uudistumiskykyinen ja organisointitaito sekä ajanhallinta ovat vahvuuksiasi.

Osaat myös ajatella isännöintiä uusiksi. Digitaalisuus ei ole sinulle mörkö vaan mahdollisuus. Sinulla on riittävät tiedot ja taidot vaativasta isännöinnistä ja näyttöä hankejohtamisesta. Koulutus ja kouluttautuminen ei ole Sinulle vierasta. Ymmärrät myös iltakokousten olevan osa vaativaa työtäsi. Lisäksi asiakaspalvelu on Sinulle luontaista ja palveluhenkisyys itsestäänselvyys.

Vastaat nimettyjen talo- ja kiinteistöyhtiöiden Asunto-osakeyhtiölain mukaisten isännöintipalveluihin kuuluvien tehtävien suorittamisesta lain ja hyvän isännöintitavan mukaisesti. Isännöinnin ammattitutkinto on vaatimus ja muuta koulutusta arvostetaan sekä työkokemusta isännöinnistä useammalta vuodelta. Tekninen koulutus katsotaan eduksi.

Me annamme Sinulle

Vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkan. Saat myös tarpeellisen ammatillisen lisäkoulutuksen. Mukavien työkavereiden kera tulee viihtyisä työympäristö.

Jos tämä tuntuu Sinulta, niin saatat olla meidän tuleva työkaveri

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen seija.sariola@isarvo.fi 31.3.2018 mennessä.