Isännöitsijä, Fluxio Isännöinti Oy, Espoo

 

Fluxio Isännöinti Oy on koko isännöintitoimialan uudistaja ja samalla sen nopeimmin kasvava toimisto. Olemme erittäin asiakaslähtöinen ja täysin paperittomasti toimiva yritys. Kasvamme startup-hengessä rohkeasti toimintatapoja ja palvelumalleja uudistaen. Uskomme loistavaan asiakaspalveluun, ehdottomaan avoimuuteen ja järjestelmälliseen proaktiiviseen taloyhtiöiden johtamiseen. 

Nyt etsimme

isännöitsijää

Sinulla on IAT-tutkinto ja ainakin kolmen vuoden työkokemus alalta, relevanttia muuta työkokemusta ja vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus. Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen, järjestelmällinen ja tiimipelaaja sekä kollegoiden että asiakkaiden suuntaan.

Vastaat omien taloyhtiöidesi kehittämisestä ja palvelemisesta asiakkaan odotukset ylittäen. Tukenasi sinulla on loistava tiimi, alan parhaat toimintatavat ja työkalut sekä uudenlainen asiakaslähtöinen sopimusmalli. Pääset myös kehittämään yrityksemme toimintaa. Kahvikoneemme on luultavasti alan hienoin.

Meillä on alan parhaat digityökalut ja keskitetty asiakaspalvelu osakkaita ja asukkaita varten. Tiimissämme on tällä hetkellä kuusi henkeä ja kesään mennessä tarvitsemme vielä pari lisää. Toimistomme on Espoon Otaniemessä ja toimimme pääkaupunkiseudulla.

Esimerkkejä uudenlaisesta ajattelustamme:

Tämä työ tarjoaa sinulle todellisen mahdollisuuden oppia uutta ja päästä osaksi toimialaa uudistavan kasvuyrityksen tarinaa. Ole rohkea.

Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Kalle Grönqvistiin kalle.gronqvist@fluxio.fi . Sovitaan ensiksi puhelu, jossa voin vastata kysymyksiisi joita sinulla varmasti on. Voit sitten päättää hakemuksen jättämisestä. Rekrytoimme uuden henkilön mahdollisimman nopeasti.