Isännöitsijä, MTR-Isännöinti Oy (Vantaa)

MTR-Isännöinti Oy tuottaa kokonaisvaltaista isännöintipalvelua asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöille Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat perinteisten hallinto- ja talouspalveluiden lisäksi mm. tekninen isännöinti sekä laki- ja viestintäpalvelut. MTR pitää huolta taloyhtiöstä ja sen asukkaista, sekä varmistaa, että arki toimii sujuvasti. Asiakaskokemus on meille tärkein mittari ja ohjaa kaikkea toimintaamme. 

Yrityksen kasvun myötä etsimme uudiskohteiden

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Moikka!
Haluaisitko olla aitiopaikalla edustamassa uudistuvaa pääkaupunkiseutua?

Olen Lauri Mankki ja olen ollut MTR-isännöinnissä töissä pian kaksi vuotta, ensin apparina ja kesästä 2016 lähtien päätoimisena isännöitsijänä. Pääosa mun hanskattavista kohteista on 2000-luvulla gryndattuja uudiskohteita. Yrityksen kasvun myötä tarvitsen tiimiparia uudiskohteiden isännöintiin. Yhteistyöstä saamme voimaa, vaikka kohteita isännöimme itsenäisesti.

Jotta meistä tulee hyvä tiimi, tulisi sinulla olla pallo hallussa ja tahto kuljettaa se koko kentän läpi maaliin saakka. Hyvässä pelissä pitää olla hyvä joukkue ja täällä sinua odottaa sellainen. Voit syöttää haastavammankin kulmapotkun kenelle vaan, pallo hoidetaan yhteispelillä maaliin. Sinulla on jämpti ote työntekoon, sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Meidän huippuporukassa viihtyy, kun on rempseä ja huumorintajuinen tyyppi. Sellaisia olemme mekin.

Sulla pitäisi olla jo kokemusta uudiskohteiden isännöinnistä, jotta päästään tehokkaasti hommiin kiinni. Eli tunnet jo isännöintimaailman. Olisi hienoa, jos sulla olisi osaamista rakennuttamisesta ja asuntokauppalaista uudiskohteissa. Uudiskohteiden erityispiirteitä ovat vastaanotto- ja vuositarkastukset, ja etenkin pk-seudulla välillä hieman monimutkaistenkin yhteisjärjestelyä ja hallinnanjakoa koskevien sopimusten ymmärtäminen. Uudiskohteita hoitaessasi olet jo varmaan huomannut, että oman lisänsä työhön tuo iso määrä vuokrasuhteessa olevia yritysten ja yhdistysten omistamia asuntoja.

Jos tuli fiilis, että olet juuri se tyyppi, jota nyt etsimme, niin nakkaa hakemusta tulemaan ja treffataan! Alla tarkempia tietoja yrityksestämme, siitä mitä odotamme ja mitä tarjoamme. Duunit pääset aloittamaan heti ja työnkesto yli 12kk.

MTR-Isännöinti Oy haluaa olla isännöintialan paras työnantaja. Osaava, työssään viihtyvä ja motivoitunut henkilökunta on toimintamme ydin.

Yrityksenä olemme avoin, hyväntuulinen ja innovatiivinen. Henkilökuntamme on nuorekasta ja ammattitaitoista. Luovuus on meillä sallittua ja uusia ideoita kuunnellaan herkällä korvalla. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat ja huolehtivat toinen toisistaan. MTR tarjoaa työntekijöilleen mm. koulutusmahdollisuuksia, monipuolisen panostuksensa työhyvinvointiin sekä hyvän työskentely-ympäristön.

Laitahan siis ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.9.2017 mennessä HR-koordinaattori Sanna Savolaiselle sähköpostitse sanna.savolainen@mtr.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sannalta joko sähköpostitse tai puhelimitse (09) 8387 2573 klo 13 – 15.
Tapaamisiin!